Pronájem obchodní prostory, 88 m2 - Veselí nad Moravou

Cena: 19 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + inkaso 4.000,- Kč
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Hodonín
Lokalita: Veselí nad Moravou
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 01:30
Číslo zakázky: 6524420
Stav: výborný
Obytná plocha: 88 m2
Počet pater: 2
Patro: 1
Parkoviště: ano
Exklusivně vám nabízíme pronájem přízemních obchodních prostor ve Veselí nad Moravou.
Nebytový prostor se nachází na lukrativní nákupní pěší zóně. Tř. Masarykova. Obchodní prostory o velikosti 88m 2 v obytné a komerční budově s technickým zázemím (sklad, šatna pro zaměstnance, wc)
Z ulice za strany pěší zóny je vchod do domu, kdy z chodby vcházíte do hlavního obchodního prostoru na který navazuje sklad, šatna-zázemí pro zaměstnance a wc. Prostory jsou umístěny v přízemí rohové části domu, kdy jsou prostory s výlohami do strany frekventované ulice i do pěší zóny. Do prostor pěší zóny je umístěna velká výloha, která lze celá otevřít jako dveře.
Bezbariérový vchod do prodejních prostor je zajištěn z pěší zóny, pro bezproblémové zásobování prostor je také tolerováno zásobování před prodejnou. Velmi dobrá pěší průchodnost se zajímavými provozy v blízkosti. Nyní je v prostoru prodejna textilu, kdy nájemní smlouva končí 30.6.2024.
Jedná se o pronájem prázdné obchodní plochy bez vybavení, umyvatelná podlaha.
Vhodné pro obchodní činnost, kanceláře, butik, showroom, prodejní sklad+ kanceláře, služby, cukrárnu, kavárnu, čajovnu a jiné…
Přikládáme vizualizaci zařízených obchodních prostor a to jak cukrárny-kavárny s dětským koutkem tak i prodejnu dámské módy.
Měsíční nájemné činní 19 500,- Kč + zálohy na energie asi 4000,- Kč (voda, topení, elektrika). Kauce 40 000,- Kč.
Obchodní prostor je volný k pronájmu od 7/2024, prohlídky lze sjednat již nyní po domluvě.
Průkaz energetické náročnosti budovy není aktuálně k dispozici. V inzerci je dle legislativních požadavků uvedena en. třída G
Realitní makléř:

Pavlína Petrécsová
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 30 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop