Pronájem bytu 1+kk 33 m2, ve Ždánicích, okr. Hodonín

Cena: 9 900 Kč/měsíc
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Hodonín
Lokalita: Ždánice
Ulice: Kaštýlek
PENB: B
Aktualizace: 11.06.2024 15:06
Číslo zakázky: 2478
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Umístění: centrum obce
Počet pater: 4
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám k pronájmu nadstandardně vybavený byt o dispozicích 1+kk, který je součástí developerského projektu „Rezidence Ždánice“.

Byt o velikosti 33 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Bytový dům disponuje výtahem a bezbariérovým přístupem. K bytové jednotce náleží také zděná sklepní kóje a parkovací místo.

Při vstupu do bytu se dostanete do chodby s prostornou vestavěnou skříní. Dominantou bytu je designově zařízená kuchyně se spotřebiči od značky Siemens. Nadstandardní místností je i koupelna, která zaujme obklady do výšky stropu a moderním sprchovým koutem s termostatickou baterií. Výhodou bytu jsou také dálkově ovládané venkovní žaluzie. Příjemným zpestřením je terasa s venkovním osvětlením. Uvnitř bytu jsou k nalezení bodová světla.

Jednou z předností projektu Rezidence Ždánice je vysoká kvalita stavebního materiálu zaručující dobrou tepelnou izolaci celého bytového domu. Jako příklad lze uvést české keramické pálené cihly 300mm - HELUZ AKU, které byly použity pro hrubou stavbu domu. Dále byly pro zvýšení komfortu budoucích obyvatel použity plastová okna a dveře se 7komorovým profilem a izolačním trojsklem..


Bytový dům se nachází v obci Ždánice (okr. Hodonín) s dobrou dostupností do Brna (cca 30minut). Ždánice disponují veškerou občanskou vybaveností, jejíž součástí je např. MŠ, ZŠ, ZUŠ, lékárna, pošta, tenisový kurt, fotbalové hřiště, obchod s potravinami, hvězdárna atd. Obec je situována uprostřed Ždánického lesa, který nabízí krásné procházky přírodou.


Realitní makléř:

Tomáš Defeld
tel: 728 834 727

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 366 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop