Bzenec, vinný sklep, užitná plocha 61m2 - komerce

Cena: 1 290 000 Kč
Financování:na hypotéku za 5 556 Kč měsíčně
Druh: zvlaštní nemovitosti
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Bzenec
Ulice: náměstí Svobody
PENB: G
Aktualizace: 23.04.2024 10:04
Číslo zakázky: V4217BC010
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme Vám ke koupi vinný sklep ve městě Bzenec, nedaleko Hodonína. Máte rádi víno a toužíte po vlastním prostoru, kde byste mohli svou vášeň prozkoumávat a sdílet s ostatními? Představujeme vám naši perlu - vinný sklep v malebném Bzenci, který je připraven stát se vaším novým útočištěm plným lahodných hroznů a nezapomenutelných zážitků.
S podzemní plochou 51 m2 a nadzemní částí 10 m2 nabízí tento sklep dostatek prostoru pro ukládání vašeho oblíbeného vína a pro hostování degustačních večerů. Pohodlí zajišťuje nová elektřina a průtokový ohřívač vody. Kuchyňka je připravena na přípravu malých občerstvení a dobroty k vašemu vínu.
Největší kouzlo tohoto sklepa však spočívá v jeho atmosféře. Krbová kamna dodávají prostoru to pravé vinařské kouzlo a posezení je navrženo tak, aby podporovalo zábavu a degustaci.
Chcete se ponořit do světa vín? Pak je tento sklep v Bzenci ideální volbou. Představte si, jak ochutnáváte nové odrůdy ve svém vlastním sklepě, obklopeni přáteli a rodinou.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vstupte do světa, kde se víno stává nejen nápojem, ale zážitkem. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát svůj vlastní vinařský příběh.

Bzenec je město v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 9 km severozápadně od Veselí nad Moravou a 12 km jihovýchodně od Kyjova. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel.

PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací kontaktujte realitního makléře.
Realitní makléř:

Vitaliy Nebytov, Ing.
tel: 420773756738

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 577 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop