Prodej tenisového areálu v Kyjově

Cena: 16 684 000 Kč
Financování:na hypotéku za 71 858 Kč měsíčně
Druh: jiné
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Kyjov
Ulice: Za Humny
PENB: G
Aktualizace: 06.12.2023 09:20
Číslo zakázky: 2374
Stav: dobrý
Umístění: okraj obce
Zastavěná plocha: 180 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji tenisový areál v Kyjově - Boršově. Tenisový areál má rozlohu 5 066 m a nachází se v Kyjově – Boršově na ulici Za Humny. V tenisovém areálu jsou k dispozici 4 tenisové kurty, na kterých byla každý rok prováděna údržba. K závlaze tenisových kurtů slouží studna. Součástí tenisových kurtů je i přetlaková nafukovací hala, která svou velikostí zastřeší dva tenisové kurty pro provoz v zimním období. V areálu se dále nachází dva sklady, jeden slouží jako technické zázemí a strojovna přetlakové haly, v kterém je motor a tepelný agregát sloužící k vytápění. Druhý sklad nabízí dostatečný prostor pro složení přetlakové haly po zimní sezoně a další prostor pro uložení potřebného vybavení. Dále se v zadní části areálu nachází minibar využíván k pronájmu veřejnosti na různé společenské akce. K areálu se samozřejmě nabízí veškeré vybavení pro provoz a údržbu tenisových kurtů a haly.
V přední částí areálu se nachází bar a šatny, které jsou celoročně využívány členy i veřejností. Vnitřní prostor baru poskytuje posezení pro 25 osob, venkovní posezení pojme více jak 40 návštěvníků. Bar i šatny se nabízí s veškerým vybavením jako jsou stoly, šatní skříně, nábytek a cateringové vybavení.
Areál je napojen na rozvod elektřiny, plynu a k místnímu vodovodu, k vytápění tenisového baru a šaten slouží plynový kotel. V zimním období je bar a tenisová hala spojen montovaným průchodem.

Při změně územního plánu je lokalita velmi zajímavou pro výstavbu rodinných nebo bytových domů
Pro podrobnější informace kontaktujte makléře.

Realitní makléř:

Martin Kouřil
tel: 731 507 866

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 505 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop