Rodinný dům 3+1 k rekonstrukci

Cena: 2 590 000 Kč
Informace k ceně: Včetně provize a právního servisu.
Financování:na hypotéku za 11 155 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Ždánice
Ulice: Servítky
PENB: G
Aktualizace: 16.05.2024 16:21
Číslo zakázky: 00397
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 425 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
V malebném městě Ždánice na úpatí nádherné krajiny Ždánického lesa nabízím k prodeji rodinný dům se zahradou a garáží.

Dům o dispozici 3+1 a rozměru 72 m2 nabízí kromě obytných místností mnoho úložného prostoru. Dům byl doposud využíván k celoroční víkendové rekreaci, ale samozřejmě umožňuje i stálé bydlení.

Zahrada za domem je v dolní části svažitá, horní část je rovinatá. Předností je nejen krásný výhled do okolí, ale rovněž z příjezdové komunikace přístupná samostatně stojící garáž.

Dům má renovovanou střechu a fasádu, nicméně aby odpovídal standardům moderního bydlení, zaslouží si rekonstrukci interiéru.

Město Ždánice leží v okrese Hodonín, jihovýchodně od Brna. Autem jste tam z Brna i z Hodonína shodně za asi 35 minut, z Kyjova za 16 minut. Jezdí jsem autobusy IDS JMK. Ždánice nabízí výbornou občanskou vybavenost - obchody, restaurace, lékárny, knihovna, základní i mateřské školy a několik dětských hřišť. K dispozici je také řada volnočasových aktivit - je zde několik sportovišť, koupaliště, hvězdárna a krásný zámek s udržovaným parkem. Co zajisté oceníte, je nádherné okolí s lesy, vinicemi a sady, které vybízí k procházkám.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 127 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop