Prodej, ranč Tiché údolí, Mutěnice, 29.241m2

Cena: 6 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 30 106 Kč měsíčně
Druh: zemědělské usedlosti
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Mutěnice
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 13:45
Číslo zakázky: 6560960
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 176 m2
Obytná plocha: 176 m2
Výměra pozemku: 29241 m2
Počet pater: 2
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení pro Vás nabízíme zavedený ranč Tiché údolí nedaleko obce Mutěnice u Hodonína. Ranč je zasazený v nádherné, turisticky vyhlášené vinařské lokalitě poblíž Čejkovic, Čejče a Hovoran.

Ranč se rozkládá na pozemku 29.241m2 a je umístěný v malebném údolí obklopeném lesy, polemi a vinhrady. V okolí ranče není žádná obytná zástavba ani vedle něj nevede žádná rušná komunikace. Na ranči je absolutní ticho. Jen koně a zvuky přírody. Ranč tak svým obyvatelům poskytuje absolutní soukromí a ničím a nerušený klid. Zároveň je ale od obce Mutěnice vzdálen pouhých 2,5km. Po odbočení z hlavní cesty vede na ranč snadno sjízdná cesta, která je ve vlastnictví obce a přístup k ranči tak není nijak omezen.

K ubytování slouží dřevěný srub se spaním v podkroví pro 6 osob. Srub je vybavený pro celoroční provoz a má pec schopnou spalovat i velké polena. Na pozemku je dále ještě jeden rozestavěný přízemní srub.

Pro koně jsou k dispozici stáje pro 14 koní v jejichž podkroví se dají pohodlně naskladnit balíky sena (90ks). Samozřejmostí je pak sedlovna a kruhovka s přilehlou hrací plochou pro děti i dospělé.
Jako zázemí pro traktory a další techniku slouží prostorná garáž.

Tento ranč byl na tomto jedinečném místě s láskou zbudován současným majitelem před více než dvaceti lety. V současné době slouží pro ustájení koní a k ubytování formou krátkodobého pronájmu. Srub je pravidelně celoročně pronajímán a udržované travnaté plochy slouží v letních měsících jako oblíbený autocamping.

Nový majitel se může sám rozhodnout, zdali bude ranč užívat jako ideální místo poblíž civilizace poskytující absolutní soukromí, nebo rozšíří aktivity současného majitele a udělá z ranče vyhlášenou turistickou, zážitkovou destinaci s fantastickými vyjížďkami na koních po malebném okolí. Obě varianty budou fungovat skvěle. V bezprostředním okolí není v tomto oblíbeném vinařském regionu žádné místo, které by v sobě mělo tolik možností využití. Potenciál tohoto nádherného místa je obrovský.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost, která se již nebude opakovat a domluvte si prohlídku na tel.: +420 777 341 082
Realitní makléř:

Radek Sluštík
tel: 777 341 082

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 130 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop