Prodej rodinného domu 250 m2, pozemek 377 m2 - Hodonín

Cena: 6 190 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 26 660 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Hodonín
Ulice: Pančava
PENB: G
Aktualizace: 10.05.2024 07:25
Číslo zakázky: 00546
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 377 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami, který se nachází v blízkosti centra města, na ulici Pančava v Hodoníně. Díky velkorysému uspořádání domu a užitné ploše přes 240 m2 se budoucímu majiteli nabízí mnoho možností využití.

Například jako vícegenerační bydlení pro několikačlennou rodinu či jako vlastní bydlení spojené s podnikáním. Dům je celý podsklepený a na každém nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o dispozici 3+1 s vlastní koupelnou a toaletou. Každá bytová jednotka má samostatný vstup, ale současně jsou propojeny také centrálním schodištěm.

Dispozice samotného domu je vyřešena prakticky a účelně. Vstup do samotného domu je zajištěn přes průjezdnou garáž dále do zahrady, která nabízí soukromí a klid. Celková výměra domu i s pozemkem činí 377 m2. Zahrada s technickým zázemím za domem nabízí dostatek prostoru pro posezení a trávení volného času s rodinou či přáteli. Ve zvýšeném přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj, velkoryse řešená ložnice, jídelna a samostatná kuchyně s krásným výhledem do zahrady. Nesmíme zapomenout na koupelnu s toaletou.
Dispozici druhého nadzemního podlaží tvoří vstupní chodba, dva pokoje, z nichž jeden má výstup na balkon, samostatná kuchyně a obývací pokoj s výhledem do zahrady za domem. Dům nabízí možnost vybudovat obytné podkroví a rozšířit již tak velkorysé prostory k bydlení.

Dům je v původním stavu, určený k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele. Je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel umístěný ve sklepě domu. Na pozemku za domem se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Strategické je také umístění domu, které poskytuje soukromí a zároveň kompletní občanskou vybavenost a dostupnost centra města.

Tento dům představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné a komfortní rodinné bydlení s výbornou dostupností. Energetický štítek nebyl dodán. Veškeré další informace k nemovitosti Vám rád sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat.
Realitní makléř:

Martin Veselý, Ing.
tel: 420605871877

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 25 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop