Prodej rodinné domy, 289 m2 - Hodonín

Cena: 13 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize a právního servisu
Financování:na hypotéku za 59 867 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hodonín
Lokalita: Hodonín
Ulice: M. Benky
PENB: B 69 kWh/m2/rok
Aktualizace: 20.04.2024 21:17
Číslo zakázky: 00092
Stav: výborný
Výměra pozemku: 164 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Pohodlný, jedinečný a od základu zrekonstruovaný dům v Hodoníně, na kterém nenajdete chybu. Dům na jednom z nejlepších míst v Hodoníně vám nabízíme ke koupi a detailní prohlídce. Tato nemovitost splňuje veškeré požadavky luxusního bydlení skloubením estetické a praktické stránky. Vnitřní dispozice domu byla při rekonstrukci výrazně změněna a dům byl také rozšířen dostavbou o saunu, vinárnu a odpočinkovou místnost.

Řadový třípatrový dům se rozkládá na rovinatém pozemku o celkové výměře 342 m2, zastavěná plocha činí 184 m2, zahrada má 158 m2. Užitná plocha domu je dle technické dokumentace 289 m2.
Dispozičně je dům koncipován jako 5+kk s velkými místnostmi, vhodný pro rodinu a zároveň poskytující dostatek prostoru a soukromí pro práci z domu. Určitě oceníte nejen spoustu místa, ale zároveň uspořádání jednotlivých místností a příslušenství, jež je promyšlené a smysluplné. Komfort bydlení, který dokonale promyslel majitel objektu je vynikající.

Dům je nízkoenergetický, což potvrzuje průkaz energetické náročnosti budovy, dle kterého se jedná o třídu B (velmi úsporná). Stěžejním prvkem je zejména vytápění domu pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda s akustickým krytem na vnější jednotce (v zahradě) a teplovodního podlahového topení. Dům je zateplen a jsou zde nová plastová okna. Aktuálně nastavené sazby za elektrickou energii jsou: VT – 5.16 Kč/kWh a NT – 5.06 Kč/kWh. Dle aktuálního vyúčtování (za rok 2023) byla celková spotřeba 5.279 mWh. Veškeré skleněné výplně jsou dále vybaveny předokenními žaluziemi, které zvyšují tepelný komfort v domě.

Suterénní prostory domu jsou vyhrazeny pro pohodlné parkování v garáži. Je dostatečně prostorná pro dva automobily, kola a jiné sportovní vybavení. V dostavbě směrem do zahrady je sauna pro čtyři osoby se sprchou a přímým výstupem na pozemek. Ve vedlejší odpočinkové místnosti je toaleta, kuchyňka a vstup do separátní vinotéky. Do suterénních prostor se také dostanete vnitřním schodištěm suchou nohou přímo z domu.

První nadzemní podlaží domu je vyhrazeno pro společný a společenský život rodiny. Obývací prostor s kuchyní má 43 m2, velkoformátová okna jej odděluji od velké venkovní terasy s výhledem na zahradu. Celé patro je světlé, vzdušné a prostorné. Za zmínku stojí také designové interiérové prvky jako jsou skleněné posuvné dveře, stěrky na stěnách, vestavěné skříně, moderní kuchyně a dřevěné schodiště jež je hlavní ozdobou vstupní haly. K dispozici je tu také samostatný pokoj a koupelna s toaletou.

Druhé patro je již zcela vyhrazeno pro soukromí všech obyvatel domu. Tři velké ložnice s rozměry 16 m2, 23,5 m2, 18,5 m2, šatna, rodinná koupelna a navíc ještě i samostatná toaleta poskytuji nadstandardně velké bydlení i pro vícečetnou rodinu se zachováním vlastního prostoru pro každého člena.

Zahradu u domu je nutné od základu založit nově. Celková kultivace s původně plánovaným bazénem nebyla před prodejem realizována.
Realitní makléř:

Tamara Hanáková, Mgr.
tel: 420603954846

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 53 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop